Lancering mkb-werkplaatsen digitalisering

Op 20 november lanceerde staatssecretaris Mona Keijzer de landelijke mkb-werkplaatsen digitalisering. De staatssecretaris van Economische Zaken & Klimaat gin...

Vrijdag 20 november 2020
10:15 uur tot 11:15 uur

Op 20 november lanceert staatssecretaris Mona Keijzer de landelijke mkb-werkplaatsen digitalisering. De staatssecretaris van Economische Zaken & Klimaat gaat in gesprek met mkb-ondernemers en studenten. Tijdens het online event lanceert ze de mkb-werkplaatsen door deze aan te bieden aan MKB Nederland. Het online event is voor iedereen te volgen via MKBDigitalWorkspace.nl. MKB Digital Workspace is een initiatief van ACE Incubator.

Veel mkb-ondernemers zien de kansen en noodzaak van digitalisering heel goed. Dat is alleen maar sterker geworden sinds corona. Hen ontbreekt echter tijd, kennis en geld om hiermee aan de slag te gaan. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat is hierom het programma ‘Versnelling digitalisering mkb’ gestart. Dit programma heeft door het hele land mkb-werkplaatsen gestart waar mkb-ondernemers samen met studenten aan de slag kunnen met digitalisering van cyber security en software ontwikkeling tot het bouwen van datamodellen en online marketing.

Op vrijdag 20 november is het de Dag van de Ondernemer, een mooie dag om de nieuwe werkplaatsen te lanceren. Staatssecretaris Mona Keijzer gaat online een uur in gesprek via  met mkb-ondernemers en studenten uit heel het land over de kansen van digitalisering voor ondernemers en de samenwerking tussen ondernemers en studenten. Andere gasten zijn Barbara Baarsma (Rabobank) en Geleyn Meijer (HvA), Leendert-Jan Visser (MKB Nederland) en Joost Reimert (MKB Digital Workspace). Mike Rijkers van MKB Digital Workspace presenteert het evenement. Inmiddels zijn er al 11 werkplaatsen gestart.

Sprekers

TAPECC Haarlem

Branded content and identity design agency

https://www.tape.cc
Vorige
Vorige

Online marketing workshops van Google

Volgende
Volgende

Investeren in herstel en groei van het mkb