Welkom bij MKB Digital Workspace!

Ons team van gepassioneerde experts staat klaar om digitale transformaties voor ondernemers te stimuleren en te ondersteunen. Dit doen wij door het koppelen van studenten en ondernemers, die samen de liggende digitaliseringsvraagstukken onderzoeken en oplossen.
Zo zetten we ieder in zijn eigen kracht en bouwen we samen aan duurzame samenwerkingen.

Wie zitten er achter onze Digital Workspace?

Joost Reimert - mede-oprichter/projectleider
“We hebben dit project gestart in 2019, met financiers en kennisinstellingen die nu nog betrokken zijn. Het is een mooi project waar al vele ondernemers en studenten met veel plezier en succes hebben samengewerkt. Als projectleider zorg ik dat de belangen en doelstellingen van alle partijen op elkaar zijn afgestemd en het goed laten samenwerken van al die partijen maakt het gaaf om te doen!”

Ellen Spithoven - mede-oprichter/MKB accountmanager & selectie
“Ik leid en motiveer het salesteam, zodat de kwalitatieve challenges gematcht worden in het onderwijs. Het is daarbij van belang om goed te luisteren naar de MKB-er, docenten en het team, zodat vraag en aanbod goed op elkaar aansluiten. Als die aansluiting niet voldoende is, kan het zijn dat er een aanvullende propositie ontwikkeld moet worden die ik dan samen met de projectleider oppak."

Martijn Dorhout Mees - MKB Accountmanager
“Als Account Manager onderhoud ik direct contact met de MKB-ondernemers. Wat mijn werk zo leuk maakt, is het dagelijks contact met ondernemers in verschillende vormen. Mijn doel binnen MKB Digital Workspace is om zoveel mogelijk ondernemers te ondersteunen bij de groei van hun bedrijf. Waar mijn eigen ervaring als ondernemer goed aan te pas komt.”

Mike Rijkers - Communicatieadviseur
"Een belangrijk doel van MKB Digital Workspace is het stimuleren en ondersteunen van ondernemers met digitaliseren. Samen met partners als de Rabobank en kennisinstellingen zorgen we dat zoveel mogelijk ondernemers de werkplaats kennen."

Heb jij vragen over je onderneming op het gebied van digitalisering? Heb jij studenten die staan te popelen om in de praktijk vraagstukken op te lossen?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en de vraagstukken te verhelderen!